Minicamping TOB, 'T Olde Baôten 
Kamperen in de Achterhoek

Wie zijn wij 

______________________________________________________________________________________________________________________________________________


Wij zijn Marco Griess en Anke ten Have en samen met onze kinderen Jordy en Demy wonen wij in Vragender. Dit is een kleine 5 minuten rijden met de auto van de Minicamping en Landgoed 't Olde Baôten. 
Eind 2017 kregen wij de mogelijkheid om het landgoed, met daarop het ouderlijk huis van Marco zijn moeder te kopen. Totale oppervlakte 13.98 hectare inclusief landbouwgrond en bospercelen. 
De boerderij midden op het landgoed is jaren bewoond door de familie Reiring en heeft toepasselijk achter op de gevel de naam staan van het landgoed en van de camping: 't Olde Baôten. De boerderij staat momenteel leeg en zullen wij in de toekomst gaan opknappen. Tot dan zal de daele (het achterhuis) vooral de uitvalbasis zijn van uw gastvrouw Anke.
Overdag is zij altijd aanwezig op de camping en kunt u bij haar terecht met al uw vragen.
Sinds de aankoop van het landgoed zijn wij aan het opruimen geweest en hebben geprobeerd het mooie stukje natuur in ere te herstellen. De kapschuur hebben wij verbouwd en is inhoudelijk gewijzigd in een mooi en schoon sanitairgebouw en van alle gemakken voorzien.
En rondom de boerderij hebben wij campingvelden met comfortplekken gecreëerd.

Wij verheugen op uw komst en hopen dat u de rust en het schone en mooie natuur net zo ervaart zoals wij dat doen en heerlijk tot rust kunt komen.